Kuulokojeet

Kuulon heikkenemiselle on monia syitä: melu, ikääntyminen, erilaiset sairaudet jne. Erityisesti ikääntymisen aiheuttamaa kuulon heikkenemistä on vaikea itse havaita, koska se tapahtuu useimmiten vähitellen ja tiettyyn rajaan saakka siihen myös tottuu. Television äänenvoimakkuussäädön riittämättömyys tai läheisten ihmisten puheen muuttuminen epäselväksi ovat tyypillisiä esimerkkejä ikäkuulon aiheuttamista ongelmista.

Kuulokoje on yksilöllinen kuuloapuväline joka sovitetaan aina käyttäjän tarpeisiin soveltuvaksi. Kehittynyneen teknologian ja asiantuntevan ammattihenkilöstön apu helpottaa merkittävästi jokapäiväisessä elämässä toimimista.

FinFonic tekee yhteistyötä kaikkien Suomessa toimivien maahantuojien kanssa ja markkinoiden kattavin kuulokojevalikoima takaa parhaan mahdollisen avun kaikkiin kuulokojetarpeisiin. Asiantunteva huoltopalvelumme takaa kojeille myös mahdollisimman pitkän käyttöiän. Kuulokojehuoltomme työntekijöitä koulututetaan jatkuvasti mm. kuulokojeiden valmistajien toimesta. Yleisimmät varaosat löytyvät suoraan varastosta mikä takaa nopean avun ongelmatilanteissa. Pienemmät huollot voidaan usein tehdä jopa asiakkaan odottaessa. Jos koje joudutaan jättämään huoltoon pidemmäksi aikaa, on huollon ajaksi mahdollista saada lainalaite.

Kuhunkin käyttötarkoitukseen soveltuva kuulokoje valitaan aina kuulontutkimuksen perusteella ja ohjelmoidaan käyttäjänsä kuulonalenemaa ja tarpeita vastaavaksi. Ota yhteyttä niin asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan käyttöösi oikeanlaiset apuvälineet.

Kuulokojeen hankinta

Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.