Rayovac Advanced Extra 10 - kuulokojeparisto

Paristokoko 10 - värikoodi keltainen. Erittäin laadukas kuulokojeparisto, jonka tasainen jännitetaso takaa myös digitaalisen kuulokojeen parhaan mahdollisen toimintakyvyn. Kiekossa 6 paristoa.

12,00 €

Tuotenumero: 349

EAN: 50037292

Saatavuus: 99999

Enemmän virtaa

Rayovac Advanced –paristojen patentoidun rakenteen ja komponenttien ansiosta paristot antavat enemmän virtaa ja kestävät pidempään. Paristot ovat suunniteltu uudenaikaisille digitaalisille kuulokojeille ja toimivat luotettavasti ja tehokkaasti tilanteessa kuin tilanteessa. Rayovac Advanced –paristot antavat jopa 17% enemmän virtaa verrattuna edellisiin paristomalleihin.

Pitkä säilyvyys

Paristojen laatuun, luotettavuuteen ja toimintavarmuuteen panostamalla Rayovac on markkinoiden ainut valmistaja, joka pystyy takaamaan paristoille neljän vuoden tuoreustakuun valmistuspäivästä.

Laatu

Luotettavuus ja pitkäikäisyys ovat johtavia ajatuksia Rayovac–paristojen suunnittelussa. Eri paristotyyppejä kehitetään ja optimoidaan jatkuvasti tekniikan kehittymisen myötä ja näin ollen paristot ovat aina soveltuvia uusimpien käyttökohteiden kanssa.

Toimintavarmuus

Nykyaikaiset digitaaliset kuulokojeet vaativat huomattavasti enemmän virtaa vanhoihin kojemalleihin verrattuna, koska kojeita kehitetään jatkuvasti vastaamaan käyttäjien tarpeitaja vaatimuksia. Rayovacin Air Management System takaa ilmasinkkipariston toiminnan optimoimalla ilman kulkeutumisen paristoon. Tuloksena on mahdollisimman pitkä paristonkesto suorituskyvystä tinkimättä. Lopputuloksena on joka tilanteessa tehokkaasti ja luotettavasti toimiva kuulokoje.

Rayovac Advanced Extra 10 - kuulokojeparisto

Katso kuva suurena

Katso lisää kuvia tuotteesta