Syksyn 2023 kuulonsuojaintilaus Gradialla

 

Yksilöllisten kuulonsuojainten lisäksi tarjoamme Gradian opiskelijoille ja henkilökunnalle mahdollisuuden hankkia esimerkiksi suojaimiin liitettäviä kuulokkeita ja muita tuotteita edullisilla tarjoushinnoilla. 20% alennuksen saat hyödynnettyä nettikaupassamme alennuskoodilla ”gradia23”. Alennuskoodi syötetään ostoskorinäkymässä kenttään ”Kupongin koodi”. Huomaathan, että koodi ei ole käytettävissä valmiiksi alennushintaisille tuotteille. Alennus on hyödynnettävissä 31.10.2023 asti.

Huom. alennuskoodi ei ole käytettävissä aletuotteille tai valmiiksi nettohinnoitelluille IE 100 Pro -kuulokkeille tai monitorijärjestelmille. IE 100 Pro -kuulokkeista on nyt saatavilla myös uusi IE 100 Pro ER -malli, jossa on valmiina kiinteä adapteri Fonic ER -suojaimiin, jonka ansiosta kuulokkeiden liittäminen suojaimiin on entistä kätevämpää, kuulokkeet pysyvät tukevammin rungoissa ja soundikin on parempi.

Allaolevaan tuoteslideriin on kerätty keskeisimpiä tuotteita ja alempana linkit muutamiin mielenkiintoisiin tuotekategorioihin.

Suojaimiin liitettäviä kuulokkeita hankkiessasi, muista myös ottaa samalla sopiva liitäntäsarja kuulokkeen ja suojainrungon väliin. Tarvittava liitäntäsarja on mainittu kuulokkeen tuotesivulla. IE 100 Pro ER -mallit eivät tarvitse erillistä liitäntäsarjaa.