Yksilölliset kuulonsuojaimet

Fonic ER on Suomessa valmistettu, yksilöllisesti käsityönä käyttäjän korvan mukaan valmistettu kuulonsuojain. Fonic-suojaimissa yhdistyvät ihanteellinen käyttömukavuus, tehokas suojaus sekä laajennettavuus erilaisilla kuuloke- ja kommunikaatioratkaisuilla.

Yksilölliset kuulosuojaimet valmistetaan käyttäjän korvasta otetun mallin perusteella.

Suojain koostuu korvasta otetun mallin perusteella valmistetusta yksilöllisestä runko-osasta sekä käyttötarkoituksen mukaan valitusta suodatinelementistä. Vaimennustaso on valittavissa kolmesta eri vaihtoehdosta ja suodatinelementti on myös helposti käyttäjän itse vaihdettavissa tilanteen mukaan.

Fonic ER -suojainten yksilöllinen runko-osa on valmistettu pehmeästä, vulkanoidusta silikonista. Suojainten käsityönä valmistaminen mahdollistaa anatomisesti tarkoituksenmukaisen ja käytössä miellyttävän suojaimen valmistamisen. Vulkanoinnin ansiosta suojainrunko on myös erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Suojain on pinnoitettu hypoallergeenisella lakalla ja suojaimet ovat hygieeniset ja helppo pitää puhtaana. Lähes huomaamattomat suojaimet asettuvat korvakäytävään eivätkä näin haittaa mahdollisten muiden suojavarusteiden tai esimerkiksi puhelimen käyttöä. Suojaimet on nopea ottaa käyttöön aina tarvittaessa, mutta toisaalta ovat niin miellyttävät, että suojaimia voidaan käyttää yhtäjaksoisesti vaikka koko työpäivän.

Tehokkaan suojaustehon lisäksi suodattimet toimivat akustisena reso- naattorina, jolloin äänet kuullaan luonnollisina, mutta turvallisilla äänenpaineilla eikä suojainta tarvitse poistaa korvasta esimerkiksi kes- kustelun ajaksi.

Äänen vääristymättömyyden, vaimennusvaihtoehtojen sekä laajennusmahdollisuuksien ansiosta suojain soveltuu moniin käyttötarkoituksiin; muusikot, moottoripyöräilijät, teollisuuden työn- tekijät, lentäjät, ravintolatyöntekijät, eri viranomaistahot sekä monien muiden alojen ammattilaiset ovat löytäneet Fonic -suojaimista toimintavarman ja miellyttävän kuulonsuojausratkaisun.

 • Yksilöllisesti sovitettu
 • Valmistetaan käyttötarkoituksen vaatimusten mukaisiksi
 • Useita vaimennusvaihtoehtoja käyttötarkoituksen mukaan
 • Ääni säilyy luonnollisena suojauksesta huolimatta
 • Avoin rakenne - yhteys ulkomaailmaan säilyy
 • Laajennettavissa kommunikaatiokäyttöön
 • Ei häiritse muiden suojavarusteiden käyttöä
 • Pitkäikäiset
tuotetta sivulla
Laskeva
 1. Fonic ER-kuulonsuojainpari

  Fonic ER-15 - yksilöllinen kuulonsuojain

  225,00 €

  Yksilöllisesti käyttäjän korvakäytävästä otetun mallin mukaisesti valmitettu kuulonsuojain 15dB:n suodattimella.  Tuote vaatii henkilökohtaisen käynnin Finfonicin myyntipisteessä Vaasassa mallinoton takia (ei koske jälleenmyyjiä).

  Lue lisää...
 2. Fonic ER-kuulonsuojainpari

  Fonic ER-25 - yksilöllinen kuulonsuojain

  225,00 €

  Yksilöllisesti käyttäjän korvakäytävästä otetun mallin mukaisesti valmitettu kuulonsuojain 25dB:n suodattimella. Tuote vaatii henkilökohtaisen käynnin Finfonicin myyntipisteessä Vaasassa mallinoton takia (ei koske jälleenmyyjiä).

  Lue lisää...
 3. Fonic ER-kuulonsuojainpari

  Fonic ER-9 - yksilöllinen kuulonsuojain

  225,00 €

  Yksilöllisesti käyttäjän korvakäytävästä otetun mallin mukaisesti valmitettu kuulonsuojain 9dB:n suodattimella. Tuote vaatii henkilökohtaisen käynnin Finfonicin myyntipisteessä Vaasassa mallinoton takia (ei koske jälleenmyyjiä).

  Lue lisää...
 4. FF1

  Fonic Standard Stereo FF1 kuulokkeet yksilöllisiin ER-kuulonsuojaimiin

  165,00 €

  Erittäin pienikokoiset stereokuulokkeet, jotka liitetään yksilöllisiin Fonic ER-kuulonsuojainrunkoihin suodattimien tilalle. Matalan rakenteen ansiosta soveltuu parhaiten moottoripyöräkypärän alla käytettäväksi. Varustettu 3,5mm:n stereoplugilla. Johdon pituus n. 1m.

  Lue lisää...
 5. FF2

  Fonic Standard Stereo FF2 kuulokkeet yksilöllisiin ER-kuulonsuojaimiin

  174,00 €

  Pienikokoiset stereokuulokkeet, jotka liitetään yksilöllisiin Fonic ER-kuulonsuojainrunkoihin suodattimien tilalle. Hieman suuremmat kuin FF1-mallin kuulokkeet, jonka vuoksi eivät yleensä sovellu moottoripyöräkäyttöön kypärän alle. Varustettu 3,5mm:n stereoplugilla. Johdon pituus n. 1m.

  Lue lisää...
tuotetta sivulla
Laskeva