FinFonic Oy on kuulemiseen ja kuulonsuojaukseen erikoistunut vaasalainen perheyhtiö ja olemme toimineet Vaasassa kuuloalan valtakunnallisena erikoisliikkeenä vuodesta 1976. Olemme kehittäneet yli 45 vuoden kokemuksella ja kansainvälisten yhteyksiemme avulla kattavan tuotevalikoiman miellyttäviä, turvallisia ja kestäviä tuotteita ja koonneet niiden ympärille paljon lisävarusteita sekä erilaisia ratkaisuja sekä työ- että vapaa-ajan käyttöön.

Edustamiemme kansainvälisten yritysten tuotteiden lisäksi meillä on tarjolla myös valikoima kotimaisia tuotteita jotka valmistetaan omassa valmistuslaboratoriossamme Vaasassa. Yksilöllisesti valmistetut Fonic -kuulonsuojaintuotteet ovat alusta loppuun suomalaista käsityötä ja valmistusprosessimme täyttää mm. terveydenhuollon yksilölliseen käyttöön valmistettujen kojeiden vaatimukset. Olemme yksilöllisten tuotteiden ainoa kotimainen valmistaja, jolla on Työterveyslaitoksen hyväksyntä EN 352-2:1993 (no 97200S02). Yksilöllisesti valmistettujen kuulonsuojainten sekä niihin liitettävien kuuloke- ja kommunikaatioratkaisujen ohella suojainvalikoimamme sisältää laadukkaat standardisuojaimet sekä kotimaiset kuppikuulonsuojaimet.

Kuulonsuojaustuotteiden lisäksi tuotevalikoimastamme löytyvät myös muun muassa kaikki Sennheiserin tuotteet ammatti- ja harrastekäyttöön; kuulokkeet, langattomat monitori- sekä mikrofonijärjestelmät, call center -tuotteet, digitaaliset kiertokäyntijärjestelmät sekä varaosat ja huoltopalvelut.

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös erilaisia kuulemiseen, audiologiaan sekä äänentoistoon ja äänensiirtoon liittyviä mittaus- ja konsultaatiopalveluita. Esimerkiksi induktiivisten kuuntelujärjestelmien kenttävoimakkuus- ja häiriömittaukset, kuulontutkimuspalvelut, kuulonsuojainmittaukset, huoltopalvelu jne. kuuluvat palveluvalikoimaamme.

Kuulokojehuoltopalvelumme kattavat kaikki Suomeen tuotavat kuulokojemerkit ja suuri valikoima varaosia suoraan omasta varastostamme takaa nopeat huoltoajat tärkeille apuvälineille. Yleisimmät huoltotoimenpiteet suoritetaan jopa odottaessasi ja saat laitteet heti takaisin käyttöösi.

Tervetuloa asioimaan verkkokaupassa tai myymälässämme Vaasassa.