DEAFMETAL® on uusi innovaatio, mikä mahdollistaa kuulokojeiden yksilöllistämisen. Deafmetal tuo markkinoille uuden tuotteen yhdistämällä ennennäkemättömällä tavalla kuulokojeen korvakoruihin. Tuote koostuu kahdesta erikseen myytävästä kappaleesta; kuulokojeeseen kiinnitettävästä holsterista sekä holsteriin kiinnitettävistä koruista. Kaikki Deafmetal-korut ja holsterit myydään yksittäiskappaleina, sillä kuulokojeita saattaa olla käytössä vain yksi.

Deafmetal-tuoteperheen ratkaisevin ja keskeisin keksintö on kuulokojeen ympärille kiinnitettävä holsteri. Holsterin avulla kuulokojeen yksilöllistäminen sujuu vaivattomasti. Holsteria saa useassa värissä ja sen venyvyys on jopa 600%. Holsteri on helppo vaihtaa ja sen valmistusmateriaali on allergisoimaton. Holsteri on valmistettu silikonista, mikä mahdollistaa sen kiinnittämisen kuulokojeeseen ilman, että se aiheuttaa häiritsevää ääntä tai vaikuttaa kuulokojeen äänenlaatuun.

DEAFMETAL® Holsteri sopii useimpiin markkinoiden kuulokojeisiin ja sen avulla mikä tahansa koru voidaan kiinnittää kuuokojeeseen.

MIKÄ
Deafmetal® on koruinnovaatio kuulolaitekäyttäjille. Deafmetaleiden avulla saat helposti tuunattua kuulolaitteesi itsesi näköiseksi. Malliston turvaketjujen ja turvarenkaiden avulla laitteesi eivät myöskään huku.

Deafmetalin perustaja ja suunnittelija on itse kuulolaitteita käyttävä muotisuunnittelija, joka menetti kuulonsa vuonna 2018. Urallaan hän suunnitteli ennen asusteita ja koruja julkisuuden henkilöille, kuten Marilyn mansonille ja Snoop Doggille, mutta keskittyy nykyään suunnittelemaan koruja kuulolaitekäyttäjille.

MIKSI
Haluamme tuntea olomme kotoisaksi kuulolaitteiden kanssa. Meidän ei välttämättä tarvitse näyttää upeilta tai saada huomiota, mutta Deafmetallien avulla voimme. Haluamme myös pitää kuulolaitteet turvassa.

Mitä enemmän käytämme kuulemisen apuvälineitä, sitä enemmän vältämme omaa henkistä ja fyysistä – sekä yhteiskunnan taloudellista taakkaa. Hoitamaton kuulovamma aiheuttaa muisti- ja oppimisongelmia, erakoitumista ja pahimmillaan työttömyyttä, jotka maksavat yhteiskunnalle miljardeja euroja vuodessa.

MITEN
Suunnittelemme kuulolaitekoruja ja kuulolaitteet turvassa pitäviä ratkaisuja eri tyylisille ja ikäisille ihmisille. Deafmetal on myös hieno apuväline audionomeille, joiden tavoite on saada kuulolaitekäyttäjä käyttämään laitteita säännöllisesti.

Maailman terveysjärjestö WHO:n mukaan kuulovammat tuplaantuvat maailmanlaajuisesti vuoteen 2050 mennessä 900 miljoonaan ihmiseen. Yksi isoin syy on melusaaste. Teemme kuulovammoja ennaltaehkäisevää työtä jakamalla tietoa järkevämmistä musiikinkuuntelutottumuksista artistien ja muusikoiden avulla.