Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on tehtävä peruuttamisilmoitus ennen peruuttamisajan päättymistä (kuluttajansuojalaki 6. luku 14§). Peruuttamisilmoituksen voit tehdä palautelomakkeellamme tai kirjeitse osoitteella FinFonic Oy, Klemetinkatu 21, 65100 Vaasa.

Voit toimittaa peruuttamisilmoituksen palautelomakkeella

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio FinFonic Oy:n tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:
FinFonic Oy
Klemetinkatu 21
65100 Vaasa

Lisääthän lähetyksen pakettikortille vastaanottajan puhelinnumeroksi 050 351 9499. Puhelinnumero on välttämätön jotta Posti saa toimitettua paketin noutoon vaadittavan saapumisilmoituksen meille.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta ellei pidemmästä palautusajasta ole etukäteen erikseen kirjallisesti (tilausvahvistuksessa tai muuten esimerkiksi sähköpostitse) sovittu. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Kuluttajansuojalain 6. luvun 17§ mukaisesti, suoritus palautetaan kun tavara on palautettu (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1978/19780038#L6P17). Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka on jätetty noutamatta toimipaikasta perimme erillisen 30 €:n maksun.

Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti:

Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi nappikuulokkeet ja hands-free-laitteet.
Tuotteelle ei myönnetä palautus- ja/tai peruutusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke, kun työn suorittaminen on ehditty aloittaa tai juuri asiakasta varten hankittavan tuotteen ostotilaus on valmistunut.